Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Nα μπει λιγη ταξη,παρακαλω!!!

Γειααα σας!!!Τι κανετε?Εγω βαριεμαι λιγακι...
Σημερα εγραψα οικονομια!Τελεια!!!!Yes,yes,yes!!!Ηταν πανευκολα και τελειωσα μεσα σε μιση ωρα!Επιτεεελους αυτοπεποιθηση!!!
Λοιπον,σημερα θα σας δειξω που αποθηκευω τα ''συνεργα'' μου!!!

Αυτη ειναι η γωνιουλα μου!Ολα τα κουτια εχουν κατι απο μεσα...



Τα χρωματα που σας ειχα δειξει την προηγουμενη φορα μεσα σ'ενα μεταλλικο κυλινδρο(απο συσκευασια αρωματος),μαζι με τα κοινα glitter.



Ακριβως απο κατω,ενα κουτι(που το στολισα λιγακι) που εχει μεσα ενα αλλο κουτι(!!!!!!!!) με χρυσοσκονες απο το JUMBO(1,5 ευρω οι 6!)







Εδω εχω τα πραγματα που μπορει να τα χρησιμοποιησω σε καποια κατασκευη...



Το κουτι με τα συνεργα για τα κοσμηματα(με δικη μου διακοσμηση!)...






χαμος ε??

Το κουτι με τα φιμο και τα λοιπα...





Και για το σιροπιαστο μπροκολακι,αλλα και για οσους δεν ξερουν για το φιμο,να μια συσκευασια ενος φιμο:



Και μια συσκευασια cernit:



Γενικα αυτο το υλικο ονομαζεται πολυμερικος πηλος.Ειναι κατι σαν πλαστελινη μονο που το ψηνεις και αυτο σταθεροποιηται.Το fimo και το cernit ειναι οι πιο γνωστες μαρκες αυτου του υλικου.Η βασικη διαφορα τους ειναι οτι το cernit δεν ειναι τοσο ευπλαστο οσο το fimo,δηλαδη μολις πας να το πιασεις σπαει σε χιλια κομματια και μετα πρεπει να το πλασεις 100 ωρες!!!Ενω το αλλο ειναι τοσο μαλακο οσο και η πλαστελινη οποτε το συνιστω.

Σ'αυτο το κουτι εχω τα υλικα για την τεχνικη της χαρτοπετσετας,το decourage.



Kολλες,βερνικια,πινελα,χαρτοπετσετες και χρωματα για υφασμα...



Κολλα decoupage για υφασμα και βερνικι για ολες τις επιφανειες(ΠΛΑΙΣΙΟ)




Η χαρτοπετσετα με το αγγελακι που ειχα χρησιμοποιησει σε μια τσαντα(θυμαστε?ειναι στην αναρτηση<<μια ανασα>>) ακεραιη!!!!!



Α!Και τελος ενα κρεμαστο απο φιμο που εφτιαξα για την κολλητη μου Ευη(αυτη ειναι το Ε απο το Δ.Ε.Μ.Α.,θυμαστε;)




Αυταααααα...ελπιζω να σας αρεσαν!!!Τα λεμε και περιμενω σχολια!!!
Φιλακιααα!!!





10 σχόλια:

Σιροπιαστό Μπρόκολο είπε...

kalimera!!! oraies foto...kai mou aresei pou ta exeis organomena (oxi san emena pou ta exo opos na nai)...loipon auto me to fimo tha to dokimaso kai ego giati mou arese san idea polu (ligo pou to epsaksa kai sto internet)...
kalo diavasma kai den xreiazetai toso anxos gia tis eksetaseis

mato είπε...

μπροκολακι μου σ'ευχαριστω πολυ πολυ!Ελπιζω να πηρες καποιες πληροφοριες...το φιμο ειναι τοοοοοοοσο εθιστικο που θα το δεις και μονη σου!
και μη νομιζεις!Φετος τα οργανωσα γιατι τα ηθελα πιο ταχτοποιημενα(ποια μιλαει!) για να τα χω και στο μυαλο μου πιο ευκολα αλλα και στο να διαλεγω τι να φτιαξω...
αληθεια,δεν εχω και τοοσο αγχος για τις εξετασεις οσο φαινεται!αν ειχα αγχος δεν θα εγραφα εδω...Αλλα πραγματικα το να φτιαχνεις πραγματα με τα χερια σου ειναι αγχολυτικο!!!Το συνιστω ανεπιφυλαχτα,χιχιχι!!!!

Φιλααακιαααα!!!!

Nells είπε...

ti orea ola kai opos ta taktopoihses...ela ki apo dw na valeis mia ta3i!!!

Ανώνυμος είπε...

πση ωρα πρεπει να τα εχεις στο φουρνο??και στους ποσους βαθμους??

Λίνα είπε...

Tα έχεις τόσο οργανωμένα,μπράβο σου!!
Τώρα που έχασα τη δουλειά μου και κάθομαι,θα ξαναασχοληθώ με παλιά χόμπι...
Ας κάνω και κάτι δημιουργικό,όχι μόνο καφεδες...
Ελπίζω να πήγες καλά στις εξετάσεις σου όμως να ξέρεις,η ζωή δεν εξαρτάται από αυτό...Το πτυχίο είναι απέναντι και με κοιταει....
Μήπως ξέρεις να μου πεις αν εχει πηλό fimo στα Jumbo;

Ανώνυμος είπε...

kalimera k apo mena! ithela na se rwtisw apo pou agorazeis fimo?

Ανώνυμος είπε...

kalimera!!!!!!!!ήθελα να σου πω :καταρχην πως σε ζηλευω..μακαρι να ειχα και γω τοσα πραγματα...και κατα δευτερον πως πηρα cernit και δεν γινεται τιποτα..αυτο που ειπες γινεται κομματακια..αν σε ειχα δει νωριτερα δεν θα το ειχα παρει....τι κριμα...ααααα υπαρχει κανενα κολπο ..γιατι πηρα πολλα τετοια και δεν ξερω τι να τα κανω...το email μου ειναι seniaxrisa@hotmail.com

Ανώνυμος είπε...

mprabo sou ta exeis polli taktopoiimena!!!ego den exo tosa pragmata!!!mipos mporeis na mou doseis idees giati blepo oti exeis kanei polla pragmata kai mou exeis ginei empneusi!!! kurios an exeis sxedia me kafe-fou3!!
filia kai sugxaritiria!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Κ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜς ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΡΙΕΣ. ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕ ΠΗΛΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΕΔΩ ΟΣΟΥΣ ΠΗΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΙ ΠΟΥ ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ Κ ΠΡΟΤΗΜΗΣΑ ΤΟΥΣ FIMO SOFT ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟΣ.. ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΥΠΛΑΣΤΟΥΣ Κ ΚΑΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΟΥΣ ΠΗΛΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ .....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ maggie.troublemaker@gmail.com