Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Τελειωνουμε επιτεεεελους!!!!!

Γειααα σας!!!Τι κανετε???

Πριν σας πω τα νεα μου θελω να καλωσορισω τα καινουργια μου μελη!!!Καλωσηρθατε κοριτσιααα!Αχ,πολυ χαιρομαι που η παρεα μεγαλωνει!!!Ελπιζω να σας αρεσει... :)))))

Λοιποοοον,σημερα εγραψα αλγεβρα και θρησκευτικα.Μιλαμε ειχα ξεσκιστει στο διαβασμα για την αλγεβρα!!!Εκανα συνεχεια μαθημα με τον θειο μου που ειναι μαθηματικος για να μου εξηγησει τις αποριες μου(που ειχα αρκετες!!!).Το κεφαλι μου ειχε γινει καζανι!!!
Αλλα!Οι κοποι μου αποδωσαν(μαλλον)!Μπορω να πω οτι τα πηγα αρκετα καλα!Δεν ηταν ευκολα,αντιθετως ηταν αρκετα τσιμπημενα...Με λιγη σκεψη ομως!Μονο μια ασκηση δεν ελυσα σωστα γιατι δεν θυμομουν εναν τυπο...Τελοσπαντων...Α και α θρησκευτικα ηταν πανευκολα!

Την προηγουμενη βδομαδα ξεκλεψα λιγο χρονο απο το διαβασμα και αρχισα τη δημιουργια με τι αλλο;Με φιμο φυσικα!!!Οριστε λοιπον τα αποτελεσματα:

ενα γκρι δαχτυλιδακι(πρωτοτυπο χρωμα ε;εχει και κομματακια μεσα!)





αυτο εγινε απο τα υπολειμματα των κατασκευων γι'αυτο και το χρωμα δεν καθαρο.Το σχεδιακι εχει γινει απο σφραγιδα(θα το πω παρακατω)







πεταλουδενιο δαχτυλιδι!!!Βγηκε λιγο μεγαλο;...μ' αρεσουν τα μεγαλα δαχτυλιδια...





δυο καρδουλες με σχεδια που εγιναν μονα τους(απο το πολυ ανακατεμα!)



τρια μεγαλα κουμπια(τα ριγε εγιναν απο τα υπολειματα).Δεν ειναι πολυ ομορφα;



πεταλουδιτσα και φτερο...



funky χαντρες(αν σας πω κι αυτες απο υπολειματα,θα με πιστεψετε;)



η σφραγιδουλα με την οποια εγινε το δαχτυλιδι πιο πανω,μαζι με το καλουπι της.Τις οδηγιες τις βρηκα στο 2GoodClaymates oποτε μπορειτε να μπειτε και να δειτε πως γινεται...





Α!Θυμαστε κατι χαντρες που σας ειχα δειξει???Λοιπον το εφτιαξα το κολιε!Πηγε κατευθειαω στον λαιμο της μαμας!!!









Και πριν κλεισω,να σας δειξω τα τελευταια επιτευγματα της μικρης μου αδερφης.Δεν ειναι και τοσο μικρη,παει πρωτη γυμνασιου.Και μπορω να πω οτι τα καταφερνει μια χαρα στις κατασκευες(πηρε απο την μεγαλη αδερφη;;;;)!!!Για ριξτε μια ματια και πειτε μου τη γνωμη σας...











Ομορφα,δεν νομιζετε???


Λοιπον,αυτο ηταν για σημερα!!!Ελπιζω να σας αρεσαν...Και περιμενω σχολια!!!!
Σμουτς!!!!!!




Υ.Γ.1:Την παρασκευη εχω παρτυ!!!Ναι,ναι!!!Ενας φιλος μου ειχε γενεθλια και θα τα κανει μαζι με εναν αλλο φιλο του σε μια αιθουσα(!!!!) που θα εχει χωρο για χορο!!!!Γιουπι!!!(αν και δεν καταλαβα τι ακριβως εννοει με την αιθουσα...θα παω και θα σας πω)

Υ.Γ.2:Το σαββατο δινω προφορικα αγγλικων για το proficiency!!!Aχ μακαρι να περασω γιατι αν δεν...

Υ.Γ.3:Θελω να παω να δω στο σινεμα το STREET DANCE.Πρεπει να ειναι πολυ καλο!Μου φαινεται οτι θελουν να ανταγωνιστουν την επιτιχια του STEP UP 1 και 2.Εμενα μου αρεσε πιο πολυ το 2 για να πω την αληθεια.Παντως θα παω να το δω και θα σσας πω τη γνωμη μου!!!

13 σχόλια:

Florendia είπε...

Ρε συ, έχω τρελαθει ειλικρινά με το πρώτο δαχτυλίδι! Τι είναι τα κομματακια που έχει; To κάνουν να μοιάζει με πέτρα... Tέλειο, μπράβο!

παρασκευη..η αλλιως pizizi είπε...

πρωτη φορα επισκεπτομαι το μπλογκ σου, μου αρεσαν παρα πολυ οι κατασκευες σου, τα δακτυλιδια υπεροχα, ειδικα το πρωτο, και το αλλο με την σφραγιδα και οι χαντρες, μπραβο καλη επιτυχια με το proficiency.

tivolio είπε...

είναι πανέμορφα, μπράβο!!!

mato είπε...

@maddie...δεν ειναι τεεελειο;;;;να σου πω την αληθεια,δεν μου αρεσε απο την αρχη αυτο το χρωμα αλλα το ειχα παρει για να εχω ποικιλια...αλλα τελικα ειναι τελειο! τα κομματακια ειναι νομιζω χρυσοσκονη και άλλα πιο σκουρα.Του δινουν μια καταπληκτικη αισθηση!!!Εγω μολις το ειδα ειπα οτι μοιαζει και λιγο με τσιμεντο,δεν νομιζεις?
Πολυ χαιρομαι που σου αρεσε!!!!

Και,α,με ενδιαφερει πολυ το swishing...ξερεις αν θα γινει κανενα αλλο συντομα???Παιρνουν και εφηβικα ρουχα???Μου επιτρεπεται η εισοδος ή ειναι μονο για ενηλικες???


@παρασκευη...καλωσηρθες στο μπλογκακι μου!!!Ελπιζω να σε ξαναδω εδω!!!Και ευχαριστω για την ευχη,μαλλον θα μου χρειαστει...


@αναστασια...ευχαριστω πολυυυυ!!!!


Φιλαααακιαααα!!!!!

Σιροπιαστό Μπρόκολο είπε...

kala e to vlepo ego to fimo tha ginei to agapimeno mou...oi foto sou oles einai fantastikes....eidika h petalouda (mou aresoun ta megala daxtilidia polu omos)...
kali epitixia gia to savvato!!!

mato είπε...

@siropiasto mprokolo...αχ κι εμενα μ'αρεσουν τα μεγαλα δαχτυλιδια!!!ειναι τα αγαπημενα μου!αλλα επειδη τα περισσοτερα κοστιζουν ακριβα ή δεν βρισκω παντα κατι που να μ'αρεσει,το φιμο μου εχει λυσει τα χερια γιατι φτιαχνω πραγματα αναλογα με τα γουστα μου κι ετσι ξερω οτι θα τα φορεσω σιγουρα!
πρεπει να ειμαι ομως προσεχτικη γιατι δεν ταιριαζουν ολα τα μεγαλα δαχτυλιδια στην ηλικια μου...
ευχαριστω που περασες!!!

princess είπε...

Ματινούλα μου είναι όλα καταπληκτικά ειδικά το δακτυλιδάκι πεταλούδα είναι θαύμα οφθαλμον, και τα κουμπάκια καλέ πως πετυχαίνεις καλέ τόσο υπέροχα χρώματα και σχέδια...

Joanna Lamprou είπε...

Ματίνα μου αρέσουν πολύ όλα αλλά θα σταθώ στο κολιέ που είναι καταπληκτικό!!Μπράβο σου και Μπράβο στη μικρή αδερφή για τα υπέροχα βραχιολάκια της!

ASTRAPOGIANNOS(CRITICAL MASS KALAMATA) είπε...

tsekare edw http://anti-ikea.blogspot.com/
kalh sunexeia!

Magda^_^ είπε...

Μαα δεν παίζω,και εγώ θέλω τέτοια δαχτυλίδια!! Είναι φανταστικά μιλάμε!:))Μήπως σκέφτεσαι να κάνεις κανενα διαγωνισμό και να βάλεισ για έπαθλο κανένα παρόμοιο??Λέεεω τώρα εγώ, ε,φανταστική Ματίνα??
χαχαχα:)Πλάκα κάνω αν και δεν θα ήταν κάκή ιδέα!Επίσης λάτρεψα αυτά τα κουμπιά!Με τις ρίγες?Μα πώς γίνονται?Δείξε κάτι πλιζ πλιζ!!!:))΄
Άντε και καλό καλοκαίρι μας από τώρα!Πόσα μαθήματα μείνανε?Εμένα δύο!!!!!!!!!!!

Πολλά φιλιάααα!!<3
Υ.Γ.:Ωστόσο δεν ξέρω τι στο καλό έχει πάθει και δεν μου δείχνει αμα έχεις νέα ανάρτηση αμέσως!Αυτήν τώρα την είδα!

Magda^_^ είπε...

Καλέ ξέχασα!
Πρώτον καλή επιτυχία στο prof!Michigan? Εγώ έχω δώσει αυτό και το edexcel πέρισυ και είμαι σίιιγουρη ότι θα τα πας τέλεια:)Αλλά και να μην τα πας,τι πειράζει?
Αυτοί θα χάσουν!:P:P
Και δεύτερον,με γεια το νέο λουκ του μπλογκ!Πολύ πολύ πολύ μαρέσει!

mato είπε...

@princess...σ'ευχαριστωωωωω πολυ!!!σ'αρεσε η πεταλουδα και τα κουμπια ε?και μενα πολυ!

@joanna...και στη μαμα μου αρεσε παρα πολυ το κολιε γι'αυτο και της το εδωσα!!!θα μεταφερω στην αδερφη μου τη γνωμη σου!!!

@αστραπογιαννε...πρωτον τι πρωτοτυπο ονομα!!!και δευτερον γιατι ειναι το δαχτυλιδι μου εκει;
please πες μου!...

@μαγδα...καλε τοοσο πολυ σου αρεσαν????δεν το περιμενα να πω την αληθεια...δεν ειναι κακη ιδεα ενας διαγωνισμος...μμμ,θα το σκεφτω!
αφου τι ζητησες,α κανω μια αναρτηση για το πως να φτιαξεις ριγες!!!
εγω γραφω αυριο φυσικη:(,τη δευτερα γεωμετρια και τη τεταρτη αγγλικα(που δεν μετρανε γιατι δεν θα ανοιξω βιβλιο!) και ΠΑΕΙΙΙΙΙΙ!!!!!
ναι το michigan δινω...ευχαριστω για τις ευχες!!!και το νεο λουκ το χρωσταω σε σενα!ειδα τα σχολια στην τελευταια αναρτηση και,χιχι,εκλεψα μερικες ιδεες!!!
και το δικο σου ειναι τελειο!!!
φιλουθκιααααααααα!!!!!!

ASTRAPOGIANNOS(CRITICAL MASS KALAMATA) είπε...

epeidh parageis aksia, den katanalwneis... Vriskw arketa enalaktikh dhmiourgia kosmhmatos to sygekrimeno se sxesh me th kuriarxh katanalwtikh logikh. H omorfia tou kruvete sthn aplothta kai sth fantasia s k oxi sth plush egefalou apo etairies diafhmishs.
(isws den vlepeis kapoia amesh sxesh me ton titlo tou blog alla aytos suntoma tha allaksei...)
kalh sunexeia.