Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: φωτο



Σας παρουσιαζω μερικεσ δημιουργιες μου απο πολυμερικο πηλο(cernit,fimo)!!!!!
Δυστυχως η αναλυση της καμερας του κινητου μου δεν ειναι και η καλυτερη και οι φωτο δεν ειναι αρκετα καλες... :( Παντως ελπιζω να σας αρεσουν!!!

ΘΕΑΤΡΟ


Η πρωτη μας εμφανιση με τν χορωδια ηταν πολυ καληη!!!!!! Μπραβο μας και καλη δυναμη για τις επομενες και πιο δυσκολες! Α ξεχασα να γραψω οτι το ιστολογιο για την ομαδα μας ειναι www.theateratzanneio.blogspot.com . Oποιος θελει μπορει να μπει εκει για περισσοτερες πληροφοριες. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!
ματινα

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΧΟΡΟΣ


Και ναι! Τον ιουνιο εχουμε παρασταση! Στις 29 ιουνιου στο βεακειο θεατρο στην καστελλα θα κανουμε παρασταση με την σχολη! Εγω θα χορεψω 3 κομματια: ενα μοντερνο(beatατο), ενα του M.Jackson και ελληνικους(χασαπικο,ζεμπεκικο και χασαποσερβικο). Θα ειναι τελεια! Υποσχομαι μια υπεροχη βραδια!!! Και φυσικα ειστε ολοι καλεσμενοι!

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ


Σε λιγο καιρο θα ειναι ετοιμα καποια αρθρα για διαφορα πραγματα που εχω ηδη φτιαξει,τεχνικες,οδηγιες βημα βημα,συμβουλες και πλουσιο φωτογραφικο υλικο! Προσεχως...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ





Θεατρο

Σκεφτηκα η πρωτη αναρτηση να ειναι

διαφημιση:λοιπον εχουμε και λεμε ανηκω στην θεατρικη ομαδα του σχολειου μου και στις 7 και 8 μαιου ανεβαζουμε παρασταση!Το εργο ειναι το<<ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ>> του Ιακωβου Καμπανελλη,βασισμενο στο ομονυμο μυθιστορημα της Πηνελοπης Δελτα.Θα το παρουσιασουμε στο SAINT PAUL στον Πειραια. Στις 7 θα αρχισουμε στις 7.30μμ και στις 8 στις 7.10μμ(γιατι εχουμε και ενα proficiency το πρωι βρε αδερφε!!).Εισοδος ελευθερη. Οσοι πιστοι προσελθετε...Α! Και οσοι μενουν απο πειραια μερια,θα δουν την αφισα μας να κυκλοφορει στις κολονες της ΔΕΗ και σε τοιχους...

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Γεια σας! Αυτο ειναι το ιστολογιο μου! Εδω θα βρειτε σκεψεις και σχολιασμους μου,πραγματα που με ενδιαφερουν,κατασκευες και πολλα αλλα! Ελπιζω το ολο πραγμα να παει καλα γιατι δεν ξερω ακομα πως δουλευει ενα μπλογκ οποτε για τυχον λαθη... λοιπον τα λεμε!!!
...Ματινα...